L’Hospital de Sant Andreu restringeix totes les visites, excepte per als pacients en situació de final de vida

Sant Andreu Salut informa que, degut a l’alt risc de contagi de la Covid-19 i seguint les indicacions del Departament de Salut, restringeix totes les visites a partir de demà 20 de juliol. L’Hospital únicament permetrà les visites de pacients que es trobin en situació de final de vida.

Recordem que l’Hospital de Sant Andreu és un centre d’atenció intermèdia que actualment dona cobertura a l’hospital d’aguts de referència. Les persones ateses en el nostre centre són fràgils: malalts crònics complexos i d’edat avançada, i hem de garantir-ne la seguretat.

En totes les unitats en les quals s’han suspès les visites, es continuaran potenciant les videotrucades entre pacients i familiars per mantenir el vincle, ja que contribueixen a millorar l’estat anímic de les persones ateses i aporten tranquil·litat a les famílies.

Mesures en les visites de pacients en procés final de vida:

  • Les famílies han de portar mascareta pròpia i se’ls entregarà una altra a Admissions que s’hauran de posar a sobre la seva   i serà obligatori portar les dues mascaretes durant tota la seva estada.
  • Cal desinfectar-se les mans a l’arribada i a la sortida del centre, i sovint mentre sigueu en l’habitació amb el pacient.
  • És obligatori registrar-se i identificar-se a l’entrada i a la sortida, a Admissions.
  • Cal mantenir la distància de seguretat i minimitzar el contacte amb superfícies.

L’equip de l’Hospital de Sant Andreu Salut agraeix la vostra comprensió i col·laboració.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields