L’Hospital Sant Andreu comença la vacunació contra la Covid-19

La Fundació Sant Andreu Salut ha començat aquesta setmana el procés de vacunació contra la Covid-19 dels professionals de l’Hospital Sant Andreu. A més del personal sanitari i assistencial, també s’han vacunat els altres professionals de l’hospital, com manteniment, neteja i cuina, a més d’administració i direcció. Aquest dilluns i dimarts, s’ha administrat la primera dosi, i d’aquí 21 dies rebran la segona.

La direcció de Sant Andreu Salut agraeix la bona resposta que està rebent per part de les treballadores i treballadors de l’Hospital de Sant Andreu, que s’ha convertit un centre d’atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l’hospital d’aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones atesos provenen d’allà. Es tracta, majoritàriament, de perfils fràgils, tant malalts crònics complexos com d’edat avançada.

Abans, les residències

D’aquesta manera, continua el procés de vacunació contra la Covid-19 als diferents centres de la Fundació Sant Andreu Salut, iniciat el 2 de gener a persones atesos i professionals de la Residència Sant Sadurní de Callús i de la Residència Mont Blanc de Manresa. Tres dies més tard, el 5 de gener, es va començar a vacunar tant les persones ateses com els professionals de la Residència Sant Andreu de Manresa.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields