L’Hospital Sant Andreu presenta un innovador tríptic informatiu per a la prevenció de caigudes

L’Hospital Sant Andreu ha preparat un nou tríptic informatiu dissenyat especialment per millorar l’experiència de les persones ateses i ajudar a prevenir episodis de caiguda. El document és el resultat del treball col·laboratiu entre les disciplines de fisioteràpia i teràpia ocupacional.

El tríptic, que serà distribuït a totes les persones ateses a l’Hospital en el moment de l’ingrés, ofereix informació rellevant i consells pràctics. Cecilia Barnaus, fisioterapeuta, i Cristina Reche, terapeuta ocupacional, amb la seva expertesa, han desenvolupat aquest material informatiu per evitar les caigudes tant dins com fora de l’hospital.

A més, el tríptic inclou codis QR que dirigeixen a un vídeo en què s’explica la millor manera d’aixecar-se del terra en cas d’una caiguda, informació ampliada envers la prevenció de caigudes i uns exemples d’exercicis que poden contribuir a millorar la condició física i evitar les caigudes o minimitzar-ne les conseqüències.

L’elaboració d’aquest tríptic és també un exemple de treball en equip interdisciplinari a l’Hospital Sant Andreu. La idea de potenciar la seguretat neix en el sí de la Comissió de prevenció de Caigudes de l’Hospital, formada per dos infermers, una doctora, i les professionals anteriorment esmentades que han col·laborat estretament en aquest projecte. Aquesta comissió es dedica a la prevenció de caigudes, un aspecte crucial de l’atenció a les persones.

Amb aquesta nova iniciativa, l’Hospital Sant Andreu reafirma el seu compromís amb la seguretat de les persones i la millora contínua de la qualitat de l’atenció mèdica. Aquest tríptic informatiu és una ajuda en la prevenció de caigudes i exemplifica l’esperit de col·laboració i innovació que caracteriza la Fundació Sant Andreu Salut.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields