L’Hospital Sant Andreu s’estrena com a escenari de la Fira de l’Aixada de Manresa, aquest cap de setmana

Per primera vegada, l’Hospital de Sant Andreu tindrà l’honor de formar part de les celebracions de la Fira de l’Aixada de Manresa, un esdeveniment cultural emblemàtic que aquest any incorpora una nova i entusiasmant col·laboració. Aquest cap de setmana, els visitants de la fira tindran l’oportunitat única de gaudir de l’espectacle “L’enigma de l’Hospital Superior”, organitzat per els Anderdocs, un grup de teatre amateur, sota la direcció escènica d’Albert Ruiz, director de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa.

L’actuació, que tindrà lloc a la sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu, transformarà l’espai en un antic hospital medieval, creant una atmosfera immersiva i única per a tots els assistents. Aquest espectacle ha estat creat expressament per a la fira i es realitzarà de manera altruista per part de tot l’equip de teatre, demostrant el compromís de la Fundació Sant Andreu Salut amb la cultura i la comunitat local.

Les actuacions es duran a terme tant dissabte com diumenge, des de les 11:00 fins a les 19:00 hores, amb una varietat de sessions programades al llarg del dia. Els punts culminants inclouran dos actes centrals a la plaça Major

A més, durant la Fira hi haurà una parada on vendrem productes amb l’objectiu de captar fons i difondre informació sobre el nostre nou projecte d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol, que es desenvoluparà a l’edifici de les Morenetes. Una iniciativa a la que s’han sumat els interns de Lledoners, que han contribuït solidàriament en aquest projecte creant productes per vendre. D’aquesta manera, la presó s’obre a la comunitat en el recolzament a la salut de les persones.

Convidem a tothom a participar en aquesta celebració cultural única, a gaudir de l’espectacle i a visitar la nostra parada. És una oportunitat magnífica per conèixer de prop l’impacte positiu que la Fundació Sant Andreu Salut té en la comunitat i per donar suport a la nostra missió de proporcionar una atenció de qualitat a Manresa i a tot el Bages.

Ens veiem a la Fira de l’Aixada!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields