Més de 3.000 gràcies per als professionals sanitaris

La societat civil del Bages i Berguedà s’han unit per reconèixer la feina feta pels serveis sanitaris durant la crisi del Covid_19. Una acció que es va presentar aquest dijous a la sala Seven Seven (espai suficientment ampli per garantir la distància social) i que han preparat les diferents entitats que formen la plataforma del Fòrum econòmic de la Catalunya Central. Un reconeixement que arriba en forma de vídeo i un obsequi, una pulsera dissenyada per Xavi Victori,  que es farà arribar a tots els treballadors de les entitats més representatives de l’àmbit sanitari del territori: Fundació Sant Andreu Salut, Hospital de Sant Bernabé de Berga i Fundació Althaia.

Les entitats que configuren el Fòrum i que representen un gran teixit de la societat civil i empresarial del territori van començar a treballar la idea de fer un reconeixement de la societat civil i empresarial al món professional que, de forma incansable, han lluitat i lluiten contra el Covid_19. Una manera de transmetre la satisfacció i l’agraïment cap a tots els professionals de l’àmbit sanitari.

Durant la presentació, on van assistir una vintena de representants, entre els quals hi havia la Dra. Olga Sabartés representant la Fundació Sant Andreu Salut, es va poder veure en primícia el vídeo explicatiu de la iniciativa (que trobareu al final d’aquest text) i també un exemplar de la pulsera d’agraïment que s’entregarà als professionals de les entitats sanitàries abans esmentades i que han estat a peu del canó des del primer moment.

El Fòrum de la Catalunya Central va néixer fa 10 anys, com a plataforma d’interrelació entre les institucions, entitats, empreses i personalitats que configuren la societat civil del Bages i el seu entorn. Actualment està integrat per Gremi de Constructors i Obres de la Comarca del Bages, Rotary Club Manresa – Bages, Pimec Catalunya Central, Aijec, Cambra de Comerç de Manresa, CaixaBank, Dones7, BBVA, Promineria, Funecma, Associació Comarcal Empresarial del Berguedà, Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central i Manresa +Comerç.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields