Millorem espais de la Residència i Centre de Dia de Castellgallí gràcies a una donació de l’empresa THOR Especialidades

La Residència i Centre de Dia de Castellgalí gaudeix d’una sèrie de millores en les seves instal·lacions gràcies a una donació de 2.500 euros de l’empresa THOR Especialidades, amb seu al municipi. Aquesta contribució econòmica ha permès realitzar diversos canvis i actualitzacions que han millorat tant l’espai físic com l’experiència de les persones ateses i les seves famílies.

Les millores inclouen la renovació de les sales de visites i altres espais comuns del centre. Aquestes reformes han estat enfocades a optimitzar el confort i la funcionalitat d’aquestes àrees, proporcionant entorns més agradables i adequats per a les interaccions entre les persones ateses i les seves famílies.

A més, la donació de THOR Especialidades ha facilitat la compra de nou material sensorial, que permet una millora de l’experiència terapèutica de les persones ateses, que contribueix al seu benestar.

Des de Sant Andreu Salut volen agrair a THOR Especialidades la seva generositat. Les millores realitzades amb la seva donació han tingut un impacte positiu en la qualitat dels serveis oferts al centre i el benestar de les persones ateses i les seves famílies.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields