Nou curs de professionals de gerocultura: forma’t i treballa a Sant Andreu Salut

Sant Andreu Salut presenta un nou curs de formació dirigit a aquelles persones que desitgen especialitzar-se en la cura de persones grans. Aquest curs ofereix una Certificació Professional per a Gerocultors/es, una oportunitat única per aprofundir en coneixements i habilitats específiques dins d’aquest camp.

La nostra formació es distingeix per ser pràctica i dinàmica, conduïda per professionals experimentats de Sant Andreu Salut. Els participants aprendran directament de la realitat del nostre entorn laboral, beneficiant-se del nostre model SAS, que posa un èmfasi especial en el benestar i la llibertat de moviment de les persones ateses.

Per a aquelles persones que resideixen a Callús, Castellgalí o Navarcles, Sant Andreu Salut cobrirà els costos de transport fins a Manresa, sempre que es completi la formació i es comenci a treballar dins de la nostra organització.

El curs està dissenyat per integrar teoria i pràctica, amb classes interactives, anàlisi de casos reals, visites a diferents centres i un mòdul pràctic de 80 hores en les nostres residències. No només es tracta d’aprendre, sinó també de viure l’experiència de treballar amb nosaltres.

Per a la formació, els llibres necessaris seran proporcionats a l’inici del curs, i l’alumnat haurà de portar bolígrafs i llibretes. A més, és important saber que és necessari assistir al 75% de cada mòdul i justificar qualsevol absència.

Una de les grans avantatges d’aquesta formació és que garantim un 50% de contractació directa després de finalitzar el curs, per a aquelles persones que superin amb èxit la certificació. Aquestes oportunitats de treball seran en les nostres residències i centres de dia.

Inici: 8 de gener de 2024
Lloc: Residència Mont Blanc, Manresa. (Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 2).
Durada: 5 mesos (450 hores)
Horari: de dilluns a divendres, de 15 a 19 h
Docència impartida per professionals de Sant Andreu Salut de l’àmbit de la dependència amb àmplia experiència
Idioma: classes en català i amb suport al castellà per a qui ho necessiti
Transport gratuït fins a Manresa des dels municipis on SAS té residències.
Curs becat amb bonificació al finalitzar la formació

Requisits indispensables:

  • Ser major d’edat
  • Formació mínima d’ESO o equivalent o bé passar una prova específica que facilitarem des de SAS
  • Estar apuntat al SOC com a demandant d’ocupació

Més informació: +34 660 98 42 87 (WhatsApp) o al correu formacio@santandreusalut.cat

Inscriu-te avui mateix en aquesta oportunitat única de formació a Sant Andreu Salut i comença el teu camí professional en la cura de la gent gran amb nosaltres!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields