Nous Sabons SAS: cura personal amb cor solidari per contribuir al projecte de cures pal·liatives

Des de Sant Andreu Salut, en col·laboració amb Floconut, una empresa de Navàs dedicada a la producció de productes de cura personal 100% vegans, hem llançat una nova línia de sabons solidaris denominada Sabons SAS. Aquest projecte es crea amb l’objectiu de captar fons per al nou projecte d’atenció integral a les cures pal·liatives, el suport en el final de vida i l’acompanyament en el procés de dol.

Els sabons SAS inclouen quatre variants: sabó de mans, sabó facial, sabó de cos i xampú, tots elaborats amb ingredients de procedència local i sostenible.

Característiques dels Sabons SAS:

  • 100% Vegans: Els productes estan lliures de qualsevol component d’origen animal, afirmant el compromís de la Fundació amb el respecte cap a tots els éssers vius i el medi ambient.
  • Producció Local: Elaborats al Bages, els sabons SAS fomenten l’economia de la regió, donant suport a la producció local i reduint l’impacte ambiental associat al transport de mercaderies.

Objectius del projecte

Els fons recaptats a través de la venda dels sabons SAS seran destinats íntegrament al desenvolupament del nou projecte d’atenció integral a les cures pal·liatives. Aquest projecte  busca oferir suport mèdic, emocional i social tant a les persones en processos de final de vida com als seus familiars, garantint una atenció digna i personalitzada. Els sabons SAS es podran trobar al vestíbul de l’Hospital Sant Andreu, i l’adquisició de cada un suposa un donatiu de 13 o 15€. 

Agraïments per la col·laboració

Des de Sant Andreu Salut volem agrair especialment a Floconut la seva col·laboració en el desenvolupament i producció dels sabons SAS, demostrant un fort compromís amb la comunitat i la sostenibilitat ambiental. Aquesta iniciativa representa una oportunitat única de contribuir a una causa de gran importància social, alhora que s’utilitzen productes de cura personal de la màxima qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

Per a més informació sobre com la teva aportació donar suport al projecte d’atenció integral a les cures pal·liatives, visita: https://santandreusalut.cat/projecte-humanitzacio/

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields