Participació destacada de Sant Andreu Salut a la I Jornada de Tècniques en Cures Auxiliars d’Infermeria

Sant Andreu Salut hem tingut una destacada participació a la I Jornada de Tècniques en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), celebrada avui a la Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia. A l’esdeveniment, hi han assistit 15 Tècniques en Cures d’Auxiliar d’Infermeria i tres infermeres de l’Hospital Sant Andreu.

Ester Crusellas, directora de Recursos Humans de Sant Andreu Salut, ha participat en una taula rodona sobre “La formació continuada per a TCAI”, compartint la seva experiència i coneixements en aquest àmbit.

A més, Mireia Pesarrodona, coordinadora d’infermeria de l’Hospital Sant Andreu, ha format part del comitè científic de la jornada, contribuint així a l’organització i desenvolupament de les activitats.

Precisament Mireia Pesarrodona ha estat l’encarregada d’entregar el segon premi millor comunicació, entre tots els treballs presentats, a quatre professionals de Sant Andreu: Jessica Quinto, Dàmaris Llera, Clàudia Melcior i Marta Codina.

La nostra participació en aquesta jornada demostra el compromís de Sant Andreu Salut amb la formació continuada i la millora de les competències dels nostres professionals, sempre amb l’objectiu de proporcionar una atenció humana i de qualitat a les persones que atenem.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields