Participem en la “Jornada Sinèrgies empresa i alumnes” a l’Institut Guillem Catà

Des de la Fundació Sant Andreu Salut hem participat en la “Jornada Sinèrgies empresa i alumnes”, celebrada a l’Institut Guillem Catà, amb l’objectiu de fomentar la connexió entre l’alumnat i el sector empresarial. Aquest esdeveniment serveix com a plataforma per a que els estudiants del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria explorin oportunitats de pràctiques i coneguin de primera mà les demandes del mercat laboral en el sector sanitari.

Sant Andreu Salut hem tingut un rol destacat en la segona part de l’esdeveniment, amb una exposició detallada sobre l’organització i les necessitats dels futurs professionals en l’assistència sanitària.

Les participants per part de la Fundació han estat Ester Crusellas, directora de Recursos Humans, Esther Cots, gerocultora de la Residència i Centre de Dia Castellgalí, i Carme Maraver, auxiliar de l’Hospital de Sant Andreu, que van compartir les seves experiències professionals i personals, destacant com el seu treball diari aporta valor tant a l’organització com a les persones ateses.

El seu testimoni va proporcionar als estudiants una visió realista i pràctica de les competències i actituds valorades per les empreses del sector. Després de les exposicions, es va obrir un torn de preguntes, on l’alumnat va poder aclarir els seus dubtes i obtenir una orientació més específica sobre els seus futurs camins professionals.

Aquesta iniciativa subratlla la implicació de Sant Andreu Salut en la formació i desenvolupament professional dels futurs treballadors del sector, reafirmant el nostre compromís amb l’educació i la integració laboral en el territori.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields