Persones voluntàries cusen 2.000 mascaretes per Sant Andreu Salut

Un grup de persones voluntàries format per dues treballadores familiars de Sant Andreu Salut (que actualment no es poden desplaçar als domicilis), dues administratives, dues voluntàries cosidores de l’Hospital de Sant Andreu, voluntàries de Vacarisses, familiars de professionals de la fundació, a més de persones alienes a la institució estan cosint 2.000 porcions de tela que ben aviat seran 2.000 mascaretes, que serviran per protegir els professionals de Sant Andreu Salut.

Mascaretes FFP1

A inicis d’aquesta setmana, Sant Andreu Salut va comprar teixit (ja tallat i homologat) i tires de roba (també homologades) a l’empresa catalana Technotex a punt per confeccionar 2.000 mascaretes quirúrgiques (FFP1). Al llarg de la setmana, les porcions de tela han estat repartides entre diverses persones voluntàries i a dia d’avui en queden ben poques per arribar a tenir confeccionades les 2.000 unitats.
Les mascaretes han estat fabricades amb un material homologat, fabricat amb microfilaments de polièster texturat, acreditat per a àrees quirúrgiques i el seu entorn. Les mascaretes, per tant, presenten una barrera contra la penetració de materia particulada i bactèries, és lleugra i transpirable. Actualment, ja porten les mascaretes cosides per persones voluntàries, professionals de les tres residències de Sant Andreu Salut i del SAD.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields