Portes obertes als nous Habitatges amb Serveis de Manresa per a persones grans actives

El proper dissabte 3 de febrer, de 10 a 14 h i de 16.30 a 18.30 h, celebrem una jornada de portes obertes als seus nous Habitatges amb Serveis a Manresa, situats al número 20 de la Plaça Major. Uns pisos amb serveis comuns on s’ofereix un espai alternatiu a persones grans actives i amb autonomia personal.

La jornada de portes obertes és una gran oportunitat per conèixer uns habitatges situats al cor de Manresa, al costat de l’Ajuntament, a l’emblemàtica Casa Fàbregas, construïda al segle XVI i ara rehabilitada. Els Habitatges amb Serveis de Sant Andreu Salut són un espai arquitectònic confortable perquè les persones hi visiquin còmodes, en comunitat i se sentin segures en unes instal·lacions adaptades.

Els 14 habitatges tenen una mitjana de 57 m2 i estan pensant per viure-hi de manera individual o en parella, garantint una estada còmoda i agradable. Disposen de balcons i terrasses exteriors, a més de zones comunes on fer activitats en grup i socialitzar: a mesures que es vagin omplint s’hi oferiran diferents activitats.

Independència, comoditat i seguretat

Els nous Habitatges amb Serveis de Sant Andreu Salut ofereixen, dins del lloguer, servei de recepció, servei de manteniment i neteja periòdica dels espais comuns i dels habitatges, Wifi, servei de videovigilància, climatització de les zones comunitàries, acompanyament social i activitats culturals, terapèutiques i comunitàries.

També es pot accedir a serveis complementaris, com perruqueria, podologia i teleassistència, o serveis de Sant Andreu a Casa (SAC). A més, les persones també tindran accés a atenció social per a la gestió d’ajuts i la contractació de serveis complementaris, si es necessiten, dins de l’àmplia cartera de serveis de Sant Andreu Salut, des de l’Atenció a Casa fins a serveis socials i de salut.

Amplien la cartera de serveis destinats a persones grans

Aquesta nova oferta de 14 Habitatges amb Serveis a Manresa se suma a la que la Fundacio ja tenim a Navarcles: 21 pisos, també per viure de manera individual o en parella, en un entorn tranquil i segur, i amb espais comunitaris. Els Habitatges amb Serveis de Navarcles disposen de tots els serveis bàsics inclosos, a més de gimnàs i biblioteca.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields