Professionals de Sant Andreu Salut participen en el Dia Internacional de la Infermera a Manresa

La importància de cuidar els qui cuiden ha estat el tema principal de la celebració del Dia Internacional de la Infermera (12 de maig) a Manresa, commemorat en un acte aquest dimecres 15 de maig a la sala d’actes de l’edifici FUB2 d’UManresa, en que els professionals de Sant Andreu Salut han tingut una participació destacada.

En la segona edició del concurs “Talk INF”, una iniciativa que té lloc dins l’acte i que pretén que les infermeres comparteixin les seves experiències, coneixements, vivències, accions innovadores i anècdotes del dia a dia, han participat tres treballadors de Sant Andreu Salut: Josep Enrique, Carme Tort i Fina Rovira, infermera de la Unitat de cures pal·liatives de l’Hospital que s’ha endut el premi “TALK Inf”. Amb aquest guardó, personal de Sant Andreu Salut guanya per segon any consecutiu aquest premi. Enhorabona, Fina! 

L’esdeveniment ha inclòs una conferència del periodista i escriptor Gaspar Hernàndez, director i presentador del programa de TV3 i Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”. Hernàndez ha parlat sobre “Cuidar-se per cuidar”, destacant la importància del benestar de les persones que tenen cura dels altres, especialment les infermeres.

A l’acte han assistit l’alcalde de Manresa i president del patronat de la Fundació Universitària del Bages (FUBages), Marc Aloy Guàrdia; el director general de la FUBages, Antoni Llobet; i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Mireia Torralba. També hi han estat presents la secretària de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona, Francisca Pavón, i la vicepresidenta Maria Romeu.

La commemoració del Dia Internacional de la Infermera a Manresa és el resultat de la col·laboració d’entitats i institucions relacionades amb la professió, com la Fundació Sant Andreu Salut, Althaia, la delegació del Bages del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, l’Institut Català de la Salut de la Catalunya Central (ICS) i la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.

Finalment, cal recordar que l’acte es complementa amb una caminada aquest dissabte, 18 de maig, a l’Altiplà de Fals, organitzada per la delegació del Bages del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields