Professionals de Sant Andreu Salut visiten centres assistencials d’Anglaterra per conèixer els seus projectes de cures pal·liatives

Sant Andreu Salut ha posat en marxa un innovador projecte en l’atenció integral de les cures pal·liatives, el suport al final de la vida i el dol. Com a part del desenvolupament d’aquest projecte, el personal de la fundació ha realitzat una visita de formació a centres assistencials amb molta experiència a Londres i Watford. L’objectiu d’aquesta visita era adquirir coneixements i inspiració per millorar encara més les nostres pràctiques en aquests àmbits assistencials.

Un petit grup de professionals de Sant Andreu Salut va tenir l’oportunitat de visitar tres destacats centres d’Anglaterra: el North London Hospice, el Bart Maggie’s Centre i el Peace Rennie Grove Hospice.

Aquestes visites van permetre conèixer de primera mà el funcionament i els projectes assistencials d’aquests centres especialitzats en cures pal·liatives (hospice), així com per aprendre de les seves bones pràctiques i experiències d’implicació comunitària.

Un dels principals aprenentatges d’aquesta experiència va ser la gestió integrada de cures pal·liatives que es realitza en aquests centres, que abasta l’atenció amb ingrés al centre (hospici), a domicili i de manera telemàtica. Aquest enfocament integral proporciona una millor qualitat de vida i suport a les persones ateses, així com a professionals assistencials no especialistes que poden orientar-se i formar-se.

Un altre aspecte destacable de la visita va ser el paper essencial dels departaments de captació de fons i comunicació en aquests centres, que recapten diversos milions de lliures cada any per garantir que els serveis siguin gratuïts per als pacients i les seves famílies. Aquesta captació de fons permet mantenir un alt nivell de qualitat en la atenció oferta i ampliar els serveis disponibles.

Des de Sant Andreu Salut ens agradaria donar les gràcies als equips del North London Hospice i Peace Rennie Grove Hospice Care per compartir generosament el seu temps, experiència i idees.

Sant Andreu Salut està decidida a seguir treballant en la millora contínua de les seves cures pal·liatives i en aplicar les lliçons apreses d’aquesta visita a la seva missió de proporcionar suport integral als pacients i les seves famílies en aquests moments difícils.

Per a més informació sobre el projecte i com participar-hi feu click aquí.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields