Prop de 300 persones omplen el Museu de la Tècnica en la celebració del Sopar de Nadal de Sant Andreu Salut

Prop de 300 persones van trobar-se anit al Sopar de Nadal de Sant Andreu Salut, que va tenir lloc al Museu de la Tècnica de Manresa. El sopar, que congrega cada any una multitud (aproximadament atrau el 70 % del total de la plantilla) va estar marcat per un ambient de germanor, diversió i, a estones, emoció.

L’acte va donar el tret de sortida a 2/4 de 10 del vespre, amb l’arribada dels treballadors de la fundació, membres del patronat i de l’equip de voluntaris. Les dues presentadores d’enguany, les treballadores Lídia Mallofré, infermera de l’Hospital de Sant Andreu, i Jèssica Quinto, auxiliar d’infermeria de l’Hospital de Sant Andreu, van donar una fresca benvinguda emulant el Foraster, Quim Masferrer, tot saludant als presents amb un “Bona nit, Sant Andreu!”.

Després de la benvinguda de les presentadores i de la foto conjunta de tots els assistents, el director general de Sant Andreu Salut, Manel Valls, va pujar a l’escenari per fer el parlament institucional. Valls va fer un repàs de l’activitat de la fundació i va fer balanç d’aquest 2019 que és a punt d’acabar. Entre d’altres qüestions, va posar en valor les xifres d’activitat de Sant Andreu Salut, va destacar la comunicació externa que desenvolupa la institució, i va posar de relleu tres de les inversions de Sant Andreu Salut d’enguany: la recentment estrenada unitat polivalent, la renovació que s’ha realitzat al vestíbul de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu i el gran canvi de la imatge corporativa. Valls també va repassar la formació que ha rebut l’equip humà aquest any, va fer balanç de la situació de l’oferta de places de residència a Manresa, va presentar una gràfica amb dades dels treballadors de SAS i va presentar dos vídeos animats produïts aquest any, un de corporatiu que presenta la fundació i un, que encara era inèdit, que descriu el nou servei de Sant Andreu a Casa (SAC).

En acabar el seu discurs, Manel Valls va fer pujar a l’escenari Anna Rodríguez i M. Àngels Serra, dues treballadores que es jubilen aquest any i als quals la fundació agraeix profundament els anys de dedicació, entregant-los unes estatuetes de re- coneixement.

A continuació, les dues presentadores van entregar els premis als guanyadors del Sant Andreu Quiz, un concurs que, estrenat enguany, ha buscat durant 3 setmanes a través de qüestionaris online els treballadors o treballadores que més saben sobre Sant Andreu Salut. La guanyadora ha estat Carme Rojas, de l’Hospital Sant Andreu, que ha estat premiada amb un sopar per a dues persones al restaurant Can Jubany. El segon premi, un sopar per a dues persones al Sibar, l’ha guanyat Cèlia Ferrer (SAD) i el tercer premi, que ha anat a parar a Rosa Roca (SAD), són tres tractaments estètics Calmia.

Els parlaments van tancar amb les paraules de Manel Valls i, seguidament, va iniciar el sopar que, a càrrec de David Garcia, xef dels restaurants La Manufactura i To+ i guanyador de Top Chef 2015, va ser un autèntic espectacle pels sentits. El Museu de la Tècnica es va vestir de mercat de Nadal, amb múltiples paradetes que oferien diverses propostes gastronòmiques (des de formatges, fins a ibèrics o arrossos) i una taula central amb més plats i un equip de cuiners.

Un cop acabat el sopar, a la sortida, els assistents van recollir el seu lot de Nadal i un obsequi de la fundació, enguany, una ampolla d’aigua reutilitzable.

Sant Andreu Salut agraeix la tasca a totes les persones que han fet possible el Sopar de Nadal 2019.

A continuació, us deixem amb una galeria amb les millors imatges d’aquesta meravellosa vetllada:

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields