Prorrogat el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Bages per a l’allotjament urgent de persones grans maltractades

La Fundació Sant Andreu Salut i el Consell Comarcal del Bages han prorrogat el conveni de col·laboració destinat a oferir allotjament urgent a persones grans que pateixen maltractaments a Manresa i la comarca del Bages. Aquesta renovació subratlla el compromís continu de les dues entitats amb el benestar de la població més vulnerable i la lluita contra l’abús i maltractament.

El conveni s’emmarca dins el “Protocol d’actuació coordinada contra els maltractaments a la gent gran de Manresa i comarca del Bages”, que té com a objectiu garantir una resposta ràpida i eficaç en situacions de necessitat urgent. En concret, prestar allotjament urgent per a les víctimes de maltractaments majors de 60 anys en situació de risc immediat.

Aquesta pròrroga reafirma la necessitat del conveni, esperant continuar aquesta important tasca de suport a la comunitat. La Fundació Sant Andreu i el Consell Comarcal del Bages seguiran treballant per assegurar que els drets i el benestar de les persones grans siguin sempre preservats.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields