Rebem el Segell EFQM de l’Excel·lència Europea per la nostra gestió

Sant Andreu Salut ha estat reconeguda amb el prestigiós Segell EFQM d’Excel·lència Europea, un reconeixement atorgat pel Club Excelencia en Gestión. Aquesta distinció la vam rebre en el marc de la celebració del Dia de la Gestió Excel·lent, Innovadora i Sostenible 2024, un esdeveniment celebrat a Madrid, que va reunir diverses empreses i entitats compromeses amb l’excel·lència en la gestió.

Aquest guardó subratlla l’aplicació eficaç del Model EFQM, una metodologia que valora l’excel·lència en la gestió, destacant-se en aspectes claus com el bon govern, la mesura de resultats i l’adaptació en entorns canviants. El Model EFQM és un instrument essencial per a la transformació i millora contínua de les organitzacions, i en aquesta primera avaluació la nostra Fundació ha assolit una valoració de 400.

En aquest camí cap a l’excel·lència, a Sant Andreu Salut hem realitzat un pas significatiu amb la recent avaluació integral de tots els nostres centres i serveis: Hospital Sant Andreu, Servei d’Ajuda al Domicili, Habitatges amb Serveis i totes les Residències i Centres.

Aquesta avaluació, duta a terme el passat desembre, ha estat una oportunitat per identificar àrees de millora i innovació, permetent destacar-nos per la nostra adhesió als estàndards d’excel·lència del model EFQM i el nostre ferm compromís amb la millora contínua.

El Club Excelencia en Gestión, una institució clau en el foment de l’excel·lència en la gestió a Espanya des de la seva fundació en 1991, concedeix aquest segell com a representant oficial a l’Estat espanyol de la Fundació Europea per la Gestió de Qualitat (EFQM).

Aquest reconeixement és un testimoni del treball constant i l’esforç dels professionals de Sant Andreu Salut, i simbolitza el seu compromís amb l’excel·lència en la prestació dels seus serveis. Així mateix, aquesta distinció posa en relleu la seva visió de futur i la seva capacitat per afrontar nous reptes en el sector sociosanitari.

A l’esdeveniment d’entrega de la certificació hi van assistir Sílvia Muñoz, directora de gestió; Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut; i Alba Viñas, directora de la Residència Mont Blanc i dels Habitatges amb Serveis de Navarcles.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields