Reconeixement a la Fundació Sant Andreu Salut

La Coordinadora Catalana de Fundacions va celebrar ahir el seu 40è aniversari i ho va fer en un acte, al CaixaForum de Barcelona, en què es va fer un reconeixement públic a totes les institucions associades amb més de 500 anys d’història, entre elles Sant Andreu Salut.

La consellera de Justícia, Ester Capella, i el president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, Pere-A. Fàbregas, van ser els encarregats d’entregar el guardó commemoratiu, dissenyat per la Fundació Esclat.

El director general de Sant Andreu Salut, Manel Valls, va parlar en nom de les vuit fundacions distingides: “Cuidar les persones sempre ha estat una prioritat de les fundacions. Som territori perquè hi participem i ajudem a enriquir-lo. Som una història de canvis”.

A més de la Fundació Sant Andreu Salut (1260), la Coordinadora Catalana de Fundacions també va distingir la Fundació Hospital de Sant Celoni (1170), la Fundació Salut Empordà (Figueres, 1313), la Fundació Hospital Sant Joan Baptista (Sitges, 1324), la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (1328), la Fundació Residència Santa Susanna (Caldes de Montbui, 1386), la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, 1401) i la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla (Tarragona, 1464).

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields