Renovació del conveni de Sant Andreu Salut amb l’Obra Social ‘la Caixa’ pel transport adaptat

Un any més, l’Obra Social de La Caixa i Sant Andreu Salut han signat un conveni per a la gratuïtat del transport adaptat de l’hospital de dia de l’Hospital de Sant Andreu, un servei que també dona cobertura als usuaris del Centre de Dia Sant Andreu.

La signatura del conveni, que tindrà una vigència d’un any per valor de 15.000 euros, l’han dut a terme el director general de Sant Andreu Salut, Manel Valls, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana.

Durant aquest any, a l’hospital de dia s’hauran atès més de 325 usuaris, un 60% dels quals utilitza aquest transport que fa un recorregut no només per la ciutat de Manresa, sinó també a Sant Joan de Vilatorrada i Sant Fruitós de Bages.

L’hospital de dia de l’Hospital de Sant Andreu és un servei d’assistència diürna d’estada temporal, bàsicament sanitari, orientat a persones que necessiten rehabilitació després d’un procés agut o en el curs de malalties cròniques.

A l’hospital de dia s’hi ofereix rehabilitació funcional i de les activitats de la vida diària, teràpies d’animació i socialització, així com programes d’educació sanitària, per tal d’aconseguir l’adaptació a la nova situació, la reinserció al seu domicili i prevenir reingressos a l’hospital d’aguts.

La Fundació Sant Andreu Salut expressa el seu agraïment a l’Obra Social “la Caixa” per l’aportació.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields