Residència i Centre de Dia
Castellgalí

La Residència i Centre de Dia Castellgalí és un centre de titularitat de l’Ajuntament de Castellgalí i que gestiona Sant Andreu Salut, en virtut de l’escissió de l’activitat de gent gran que va portar a terme la Fundació IBADA de Navarcles l’any 2021. Es tracta d’un centre residencial per a gent gran que atén a 94 persones. Un lloc on viure que vol garantir el benestar físic i emocional, respectant les preferències de les persones ateses, coneixent la història de vida de la persona i els seus gustos. Un lloc on viure i compartir. 

Disposa de 94 places de residència i 10 de centre de dia. És centre col·laborador del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.


C/ Jacint Verdaguer, 24 (08297 Castellgalí)

+34 931 15 87 87

residenciacastellgali@santandreusalut.cat

Què fem

La Residència ofereix places privades, públiques i una atenció centrada en la persona. L’equip professional està format pel servei mèdic, el servei d’infermeria, l’equip gerocultor, el servei de fisioteràpia, el servei de teràpia ocupacional, el servei de psicologia, la treballadora social, la direcció, administració i cuina. En paral·lel, l’equipament ofereix els serveis externs de podologia, perruqueria i arranjament de roba.

Servei mèdic

Servei d'infermeria

Equip gericultor

Servei de fisioteràpia

Servei de teràpia ocupacional

Servei de psicologia

Treball social

Cuina

Podologia (servei extern)

Perruqueria (servei extern)