Sant Andreu a Casa: portem la nostra expertesa a la teva llar

A Sant Andreu Salut estem convençuts que l’atenció a les persones serà, cada cop més, a casa. Sota aquesta premissa hem posat en marxa, molt recentment, Sant Andreu a Casa (SAC), un innovador servei que ens permet portar tota la nostra expertesa, rigor i compromís fora de les instal·lacions de Sant Andreu Salut: a les llars de les persones que requereixen un suport extern per continuar vivint de forma autònoma i amb la millor qualitat de vida possible.

Oferim un ampli ventall de serveis, entre els quals hi ha:

  • Atenció mèdica: professionals mèdics de la nostra fundació ofereixen visites a domicili.
  • Infermeria: l’equip d’infermeria també es visita a les llars per evitar desplaçaments innecessaris per a les persones. Ofereix cures, analítiques, tests diagnòstics i tot el que el pacient necessiti.
  • Fisioteràpia: tenim fisioterapeutes especialitzats per atendre les persones a casa.
  • Treball familiar: donem suport a les diferents necessitats de la persona a casa seva.
  • Logopèdia: els i les nostres logopedes visiten les llars de qui ho requereixi per a visites i tractaments.
  • Teràpia ocupacional: terapeutes ocupacionals es desplacen al domicili per ajudar les persones a participar de forma satisfactòria en les activitats quotidianes i a ser el màxim d’autònomes.
  • Auxiliar de la llar: tenim professionals que ajuden les persones a dur a terme les tasques de la llar.

Rehabilitació i consultes mèdiques

A més a més, el SAC també ofereix serveis que, per les seves característiques, no es poden dur a terme a les llars de les persones.

  • Rehabilitació. A banda del servei de fisioteràpia a casa, molt aviat posarem en funcionament un espai de rehabilitació a les instal·lacions de la Residència Sant Andreu, dissenyat específicament per cobrir les necessitats de la gent gran o persones amb discapacitat funcional que no es poden dur a terme a domicili per la impossibilitat de transport de certs materials o d’un context determinat.El tractament rehabilitador inclou el servei de diferents professionals: fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, logopeda o psicòleg. Aquests, treballaran conjuntament per dissenyar un pla individualitzat de tractament que s’adapti millor a les teves necessitats, tant per la durada del mateix.
  • Consultes mèdiques. A banda d’oferir atenció mèdica al domicili, el SAC dona la possibilitat de rebre un assessorament mèdic dels professionals de Sant Andreu Salut en unes noves consultes externes ubicades a l’Hospital de Sant Andreu. Aquest servei s’orienta a donar una resposta ben estructurada a les necessitats d’una societat cada vegada més envellida.

Contacte amb la família

Treballem sempre conjuntament amb la família del pacient, comunicant-nos i consensuant cada una de les decisions. Al mateix temps, revisem i adaptem els serveis que oferim segons les necessitat que sorgeixin en cada moment. D’altra banda, no només tenim cura de la persona amb necessitats especials, sinó que també del seu cuidador, una persona clau en el benestar de la persona atesa.

 

Xec servei

En paral·lel al SAC, Sant Andreu Salut és una institució acreditada amb el Xec Servei de l’Ajuntament de Manresa, pel qual oferim serveis d’Atenció personal, Atenció a la llar, Servei de logopèdia i Servei de Fisioteràpia a un preu reduït.

Si t’interessa el servei o ens vols preguntar alguna cosa, t’escoltem. Truca’ns al 93 522 00 27 o escriu-nos a acasa@santandreusalut.cat.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields