Sant Andreu Salut, a la Setmana de l’Ocupació de Manresa: un compromís amb la salut i el treball

Des de la Fundació Sant Andreu Salut ens complau anunciar la nostra participació activa a la Setmana de l’Ocupació de Manresa, un esdeveniment anual que destaca per la seva dedicació a connectar professionals i empreses amb potencials empleats.

La quarta edició de la Setmana de l’Ocupació, que s’està celebrant del 22 al 25 d’abril amb la salut com la protagonista, és una ocasió per mostrar el compromís continu de la Fundació amb la creació d’oportunitats laborals dins del sector sociosanitari. Al llarg de la setmana s’ofereixen tallers, xerrades i també espais perquè persones que busquen feina i empreses es posin en contacte. 

Sant Andreu Salut tenim una presència activa, ja que és una excel·lent oportunitat per a que els interessats en el sector de la salut puguin interactuar amb els nostres professionals, obtenir consells sobre el desenvolupament de carrera i descobrir com Sant Andreu Salut ofereix oportunitats laborals. De fet, avui s’ha fet una visita a Sant Andreu Salut per conèixer les sortides professionals del sector sociosanitari. 

Les activitats de la setmana acaben aquest dijous 25 amb la Fira de l’Ocupació que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa i la Cambra de Comerç de Manresa, al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de la ciutat.

Animem a totes les persones interessades a participar en aquesta iniciativa, reafirma el nostre compromís amb el benestar i amb l’oferiment de llocs de treball en el sector.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields