Sant Andreu Salut i Càritas firmen un conveni de la realització de pràctiques no laborals per a l’alumnat del Mòdul al Treball a la Llar

Sant Andreu Salut, Fundació Privada, i  Càritas Arxiprestal de Manresa han fet oficial el seu conveni amb la signatura de l’Acord de Col·laboració per la realització de Pràctiques no laborals per a l’alumnat del Mòdul  Formatiu  d’introducció al Treball a la Llar – FITA 2022 que es realitza dins del programa d’acompanyament sociolaboral i d’economia Social de Càritas Diocesana de Vic.

L’aprenentatge en un entorn laboral és important per completar la formació amb pràctiques i és per això que tindrà una durada màxima per alumne/a de 70 hores i alhora, Càritas  designarà una persona com a tutora de referència per fer un seguiment dels processos docents.

Per la seva banda, Sant Andreu Salut designa també una persona com a tutora per garantir el contingut formatiu, i per avaluar el rendiment de l’alumnat durant la durada del seu procés d’aprenentatge.

Aquest és un acord marc de col·laboració que s’inicia  amb la incorporació d’una persona.

A la imatge, Manel Valls i Martorell en representació de Sant Andreu Salut, i  Josefina Farrés i Arderiu, en representació de Càritas, signant l’Acord de Col·laboració.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields