Sant Andreu Salut és reconeguda com a empresa promotora de salut

Salut Pública ha reconegut la Fundació Sant Andreu Salut com a Membre d’Empresa Promotora de Salut. Es tracta del reconeixement a l’enquesta que va contestar l’equip del grup de treball de Recursos Humans, just abans de la pandèmia per covid-19. D’aquesta manera, Sant Andreu Salut Fundació obté el Diploma d’adhesió al projecte amb la categoria Membre, que té una validesa de tres anys.

Sant Andreu Salut ha emprès un seguit d’accions per esdevenir una empresa promotora de salut. A banda, de complir, evidentment totes les mesures de seguretat i prevenció, la fundació facilita que els treballadors conciliïn la vida laboral amb la familiar sempre que és possible, promou horaris raonables, facilita un bon clima laboral i fomenta un estil de vida saludable, respecta el medi ambient, té en compte la perspectiva de gènere en totes les seves actuacions i la participació en obres socials.

Així mateix, la fundació també preveu el treball en equip i la cooperació entre els professionals per aconseguir entre tots les fites establertes en la línia dels objectius de l’empresa. Finalment, vetlla per la salut i el benestar dels professionals que directament i indirectament es relacionen amb l’organització és un dels objectius del model d’empresa saludable. En aquest sentit, destaca entre d’altres  l’oferiment de SAS alx seus professionals de diversos serveis relacionats amb la salut amb importants descomptes (fisioteràpia, podologia, mútua de salut, etc.).

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields