Sant Andreu Salut i UManresa amplien el conveni de col·laboració amb el grau de Podologia

La Fundació Sant Andreu Salut i la Fundació Universitària del Bages – FUB, UManresa, han ampliat el seu conveni en el marc de col·laboració dels serveis assistencials entre la facultat de Ciències de la Salut i els centres residencials de Sant Andreu Salut.

El conveni marca les pautes perquè els estudiants de podologia puguin realitzar les pràctiques clíniques a les residències de Sant Andreu i Mont Blanc de Manresa i Sant Sadurní de Callús. Es tracta d’una oportunitat d’expandir els serveis que ja s’oferien a l’Hospital i que fa palesa la bona relació entre les dues entitats.

La universitat ofereix fa temps els serveis assistencials en fisioteràpia, logopèdia, i servei d’atenció psicològica als residents; així com l’accés als serveis assistencials que desenvolupa la FUB a través de la seva Clínica Universitària (CU+).

L’ampliació del conveni també acorda un descompte per a tots els treballadors de SAS i els seus familiars directes (espòs/muller i fills), d’un 20% per als diferents serveis que es presten a les instal·lacions de la Clínica Universitària de la Universitat (CU+).

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields