Sant Andreu Salut manté l’aposta per la qualitat en tots els seus serveis

Sant Andreu Salut ha superat amb èxit l’auditoria externa de la Norma ISO 9001:2015, que avalua la gestió de la qualitat. Aquesta certificació demostra el nostre compromís amb l’excel·lència en l’atenció intermèdia de salut i serveis per a persones grans.

Quatre dels equipaments de Sant Andreu Salut han renovat la seva certificació segons la norma ISO 9001:2015: l’Hospital Sant Andreu, la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, la Residència i Centre de Dia Sant Sadurní de Callús, i el Servei d’Ajuda a Domicili.

A més a més, estem encantats de comunicar que quatre centres més de Sant Andreu Salut han obtingut la mateixa certificació amb èxit: la Residència i Centre de Dia Mont Blanc, la Residència i Centre de Dia de Navarcles, la Residència i Centre de Dia de Castellgalí, i els Habitatges amb Serveis de Navarcles.

L’empresa auditora que ens ha certificat és Tüv Rheinland, una de les entitats més reconegudes a nivell internacional en el camp de les certificacions de qualitat. Aquesta certificació es renova anualment, la qual cosa reflecteix la nostra dedicació constant a l’excel·lència i a la millora contínua.

La certificació ISO 9001:2015 és un testimoni de la nostra voluntat de proporcionar serveis de la més alta qualitat a les nostre persones ateses, garantint alhora una atenció centrada en les seves necessitats. Perquè a Sant Andreu Salut estem compromesos a proporcionar la millor atenció possible, i aquesta certificació és un pas més en aquesta direcció.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields