Sant Andreu Salut, un dels organitzadors de l’acte ‘Amb la recerca, fem ciutat’

Sant Andreu Salut és una de les entitats organitzadores de ‘Amb la recerca, fem ciutat’, una iniciativa engegada fa dos anys per part de la regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa amb la voluntat de posar de manifest el potencial investigador que té la ciutat i per refermar el paper de Manresa com a ciutat universitària.

En aquesta tercera edició, que se celebra el 28 de setembre, l’acte se centrarà a donar a conèixer quin és al camí fins a arribar a la recerca i conèixer experiències que s’estan duent a terme al territori. La vetllada, que s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, vol posar de manifest el potencial investigador de la ciutat.

Organitzen l’acte l’Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, el Campus Manresa de la UVic-UCC, la Biblioteca del Campus (BCUM), Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Eurecat, Althaia, l’ICS Catalunya Central i Diputació de Barcelona, a més de Sant Andreu Salut. Les inscripcions ja estan obertes.

L’acte es farà el dijous 28 de setembre a les 19 h, al pati de l’Escorxador (plaça Bages), i com a novetat respecte de l’edició anterior es comptarà amb una taula rodona que portarà per nom ‘El camí de la recerca’, així com quatre microxerrades amb exemples d’experimentació, de recerca bàsica, de recerca aplicada i de transferència a l’empresa.

Aquest esdeveniment ‘Amb la recerca fem ciutat’ s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic d’àmbit europeu que se celebra de forma simultània a 300 ciutats de 30 països d’Europa, i que està dedicada a la divulgació de la ciència. Els actes a la Catalunya Central estan coordinats per la UVIc-UCC.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields