Servei d’Atenció a Casa per a persones grans: millorant la qualitat de vida a casa

El servei de Sant Andreu a casa trasllada l’expertesa, el rigor i el compromís a les llars de les persones que requereixen un suport extern per poder continuar vivint de forma autònoma i amb la millor qualitat de vida possible.

Professionals de Sant Andreu Salut acompanyen i donen suport en les diferents etapes de la vida. Tot el nostre equip té un alt nivell de coneixements en l’àmbit de l’atenció a les persones. Ens formem contínuament per estar al corrent de les últimes novetats del sector i adaptar-nos a una societat canviant i cada vegada més envellida.

A través d’aquest servei, proporcionem un ampli ventall d‘ajudes personalitzades, dissenyades específicament per adaptar-se a les necessitats úniques de cada persona. El nostre objectiu principal és enfortir la qualitat de vida de les persones que atenem, així com promoure la seva independència, sempre dins del seu entorn.

El SAC és un servei flexible i adaptable segons les necessitats individuals, que proporciona suport als familiars en el rol de cuidadors, incloent l’avaluació de l’estat de salut, el manteniment de les cures de la persona i de la seva llar, així com l’assistència en les gestions diàries.

Treballem sempre conjuntament amb la família de la persona atesa, comunicant-nos permanentment i consensuant totes les decisions. Revisem i adaptem els serveis que oferim segons les necessitat que sorgeixin, tenint sempre present la cura del cuidador o cuidadora, com a figura clau benestar de la persona atesa.

Per a més informació, podeu trucar al 938725185.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields