Trobada d’Estiu 2024: celebrant la companyonia i l’èxit de Sant Andreu Salut

Més de 200 persones, entre professionals i membres del Patronat, es van reunir ahir al vespre al Parc de la Seu de Manresa per a la tan esperada Trobada d’Estiu de Sant Andreu Salut. Aquesta trobada anual és una oportunitat única per a tot l’equip de la nostra fundació de compartir moments junts i reflexionar sobre l’any transcorregut.

La jornada va començar amb el parlament del nostre director general, Manel Valls, que va fer un balanç exhaustiu de l’any, destacant els projectes aconseguits i els reptes superats gràcies a la dedicació i compromís dels nostres professionals. La cloenda de l’acte va ser a càrrec del President del Patronat, Marc Aloy.

Després dels parlaments, els assistents van gaudir d’un sopar a peu dret, on la conversa i les rialles van ser les protagonistes. Va ser un moment de relaxació i alegria, perfecte per a acomiadar-nos abans de les vacances d’estiu.

Aquesta Trobada d’Estiu ha estat, un cop més, una manifestació de la unió i l’esperit de família que defineix la Fundació Sant Andreu Salut. Ens esperen nous desafiaments, però sabem que, junts, som capaços de superar-los i continuar oferint els millors serveis al territori.

Gràcies a tothom per la participació i compromís. Ens veiem a la tornada amb les piles carregades i amb més ganes que mai de seguir treballant plegats!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields