Sant Andreu Salut celebra la seva trobada anual de treballadors

Més de 300 treballadors van assistir a la Trobada Anual de Sant Andreu Salut, als Dipòsits Vells de Manresa (Museu de la Tècnica). Una jornada lúdica i festiva que també va servir per mostrar l’agraïment i homenatjar dues treballadores de la fundació que es jubilen aquest any: Rosa Samitier, de l’equip de neteja de l’Hospital de Sant Andreu, i Teresa Orriols, gerocultora de la Residència Sant Andreu, la Residència Catalunya i la Residència Sant Josep.

Durant l’acte es van repassar les dades de gestió de l’any i es va ressaltar el procés de transformació viscut per la fundació aquest 2018: des del canvi de nom (de Fundació Sociosanitària de Manresa a Sant Andreu Salut) a la nova imatge corporativa, i també la voluntat de comunicar més i millor, amb una nova pàgina web i més presència a les xarxes socials.

“La gran realitat que és Sant Andreu Salut no seria possible sense el compromís, els sentiments, la professionalitat i la feina de totes les persones que hi treballen”, va destacar Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut.

La gran novetat de la trobada d’enguany va ser un concurs de fotografia en què van participar tots els treballadors de la fundació, fent arribar imatges dels diferents equips de treball. Un certàmen que tenia dos premis: a la millor foto d’equip professional, en què es premiava l’originalitat, i que va guanyar Pere Garcia, fisioterapeuta de l’Hospital Sant Andreu, amb la imatge “Me les menjo totes”; i a la foto més atrevida, ja fos individual o d’equip, guanyada per Alba Peralta, treballadora social de la Residència i Centre de dia Sant Andreu, amb la imatge “A flor de pell”.

Al final de l’acte va tenir lloc un sopar a peu dret al mateix Museu de la Tècnica de Manresa.

Per recordar com va anar aquesta gran jornada, podeu veure les fotos que hi ha sota d’aquest text (cliqueu a sobre per veure-les grans).

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields