Un centenar de professionals participen en la 10a Jornada de Geriatria del Bages

La 10a Jornada de Geriatria del Bages, organitzada per la Fundació Althaia i Sant Andreu Salut, ha congregat uns 100 professionals a la Sala d’Actes de la UManresa-FUB. Aquest és un esdeveniment de referència per als professionals de l’atenció geriàtrica del territori que treballen en diferents recursos i nivells assistencials que després de nou edicions està plenament consolidat.

La jornada ha començat amb la participació del Dr. Cristòfol Ortega, director mèdic de l’Hospital de Sant Andreu, en la presentació.

Ester Crusellas, infermera especialista en geriatria, directora de Recursos Humans de Sant Andreu i membre del comitè bioètica del COIB (Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona), ha oberta la primera taula de la jornada: “Decisions compartides i voluntats anticipades”. A la segona taula s’ha debatut sobre com s’atén al pacient d’edat avançada a urgències.

Posteriorment, l’investigador Pere-Joan Cardona, cap de la Unitat de tuberculosi experimental de la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, ha fet una retrospectiva històrica per entendre quin ha estat l’impacte de la tuberculosi.

Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut, ha participat en la cloenda de la jornada, juntament amb Manel Jovells, director general d’Althaia, i Mercè Rosich, Regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut i Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa. Com a conclusió, han destacat la necessitat d’una jornada com aquesta per reflexionar, sensibilitzar i ajudar a afrontar el gran repte per als àmbits de la salut i social, l’envelliment de la població.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields