Visita a Sant Andreu Salut dins la col·laboració amb el Clúster Salut Mental Catalunya

Sant Andreu Salut és nova entitat col·laboradora del projecte Clúster Salut Mental Catalunya, que es planteja com una concentració geogràfica d’empreses, serveis i institucions interconnectats que comparteixen els reptes estratègics de l’assistència, la formació, la recerca i la creació de sinèrgies.

La raó de ser del Clúster de Salut Mental de Catalunya és oferir a les persones que pateixen malalties mentals i a les seves famílies un espai on convergeixin la investigació, l’ensenyament i el guariment d’aquestes patologies.

Avui, l’Hospital de Sant Andreu ha acollit una trobada amb 15 professionals danesos relacionats amb la sanitat. Han intervingut Manel Valls (Sant Andreu Salut Fundació), Mercè Rosich (Ajuntament de Manresa), el Dr. Pere Bonet (Clúster Salut Mental Catalunya), el Dr. Josep Ballester (Grup Mutuam), Anna Rufí i Josep M. Villegas (Consell Comarcal d’Osona).

Després de les exposicions i els parlaments, hem realitzat una visita als serveis de subaguts i de pal·liatius de l’Hospital de Sant Andreu i a la Residència i Centre de Dia Sant Andreu.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields