Visita del Conseller de Drets Socials a la Residència i Centre de Dia de Castellgalí

El Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, ha visitat la Residència i Centre de Dia de Castellgalí (RCG), que acaba de rebre la concessió de cinc noves places concertades per a residència, que passa a comptar amb un total de 15.

El conseller ha estat acompanyat pel director general de la Fundació Sant Andreu Salut, Manel Valls, per la Directora de l’Àmbit d’atenció a les persones grans de la nostra fundació, Dolors Fitó, i per Josep Corrons, secretari del Patronat de la Fundació. També han estat presents en la visita l’alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno, i els regidors Jofre Hernández i Marcos Álvarez.

El conseller Campuzano ha tingut l’oportunitat de visitar les nostres instal·lacions i conèixer de primera mà el treball i la dedicació del nostre centre en la prestació de serveis d’atenció i suport. La seva presència li ha permès comprovar el model d’atenció que es porta a terme al centre garantint una atenció integral de qualitat a les persones que viuen a la Residència i a les seves famílies.

Aquesta visita ha estat una oportunitat única per mostrar al Conseller els serveis que oferim, així com per enfortir els vincles entre les autoritats governamentals i la nostra fundació. Per això, des de la Fundació Sant Andreu Salut volem agrair la presència del conseller Campuzano en un dels nostres equipaments.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields