Coronavirus: informació per a persones ateses, familiars i professionals de Sant Andreu Salut

Sant Andreu Salut informa a les persones ateses, familiars i professionals de la Fundació que segueix les últimes directrius del Departament de Salut, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i del Ministeri de Sanitat.

Per a tot això, des de SAS els informem de les següents mesures:

  • No estan permeses les visites a les residències de Sant Andreu Salut (SAS).
  • Les visites a l’Hospital de Sant Andreu queden restringides. Demanem assistir únicament a l’hospital en cas estrictament necessari i es demana evitar anar-hi si es presenteu algun d’aquests símptomes: febre, tos, dificultat respiratòria, malestar general.
  • Queden tancats l’hospital de dia i els centres de dia de Sant Andreu Salut (SAS).

Així mateix es demana a la ciutadania que faci un ús responsable dels recursos assistencials. En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb el 061 o amb el CAP de referència. Per a emergències greus o de risc vital truqueu al 112.

 

Què puc fer per protegir-me?

Per prevenir el virus, tal i com informa el Departament de Salut, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

L’objectiu d’aquestes mesures establertes pel Departament de Salut i assumides per Sant Andreu Salut és protegir el grup de població més vulnerable davant la infecció, els pacients atesos en el nostres centres; així com totes les persones que les envolten: professionals i familiars.

Aquestes mesures són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment.

Estem amatents a les informacions provinents de fonts oficials i us mantindrem informats de qualsevol canvi important.

Cliqueu aquí per accedir a la resolució comunicada pel Departament de Salut, aquest divendres.

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields