El conseller de Salut visita l’Hospital Sant Andreu per conèixer els projectes de l’entitat

L’Hospital de Sant Andreu ha rebut aquest divendres la visita del conseller de Salut, Manel Balcells, per conèixer les instal·lacions i participar en una sessió de treball on hem parlat dels futurs projectes de Sant Andreu Salut.

Durant la jornada, el conseller, les representants territorials del CatSalut i l’alcalde de Manresa, han visitat la segona planta de l’Hospital acompanyats del director general de SAS, Manel Valls; la directora de l’Hospital, Sílvia Graell; la directora Mèdica de l’Hospital, Olga Sabartés; i les coordinadores assistencials de l’Hospital de Sant Andreu, Eva Fuster, Eva Lozano i Núria Perramon.

Han participat en la jornada d’avui, el conseller de Salut, Manel Balcells; la secretària d’Atenció Sanitària i Participació, Carme Bertral López; la Gerent Territorial CatSalut, Alba Oms Llobet; i la directora de la Regió Sanitària Catalunya Central, Teresa Sabater Ripollès. Per part de l’Ajuntament de Manresa, també han vingut l’alcalde, Marc Aloy Guàrdia, la regidora de Salut i Ciutat Saludable, Mercè Tarragó Costa; i la regidoria de Recursos Humans i Govern Obert, Montserrat Clotet Masana.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields