Elisabet Hernández explica com pràctiques de treballadores socials minimitzen el malestar emocional dels pacients

Elisabet Hernández del Arco, coordinadora del servei de Treball Social de l’Hospital Sant Andreu de la Fundació Sant Andreu Salut, explica les bones pràctiques que han anat sorgint i que s’han hagut d’adaptar en la situació d’emergència sanitària per la Covid-19 en l’àmbit del treball social sanitari. A través d’aquestes bones pràctiques s’ha aconseguit minimitzar el malestar emocional generat per les situacions d’aïllament.

Concretament, Elisabet Hernández del Arco, relata com les professionals de Treball Social han ajudat a connectar les persones ingressades amb les seves famílies, tant aquelles que es trobaven en fase final de vida com les que estaven ingressades i es recuperaven favorablement.

Hernández del Arco posa de relleu com és de beneficiós tant pel pacient com per la família, mantenir un contacte, encara que sigui a través d’eines telemàtiques, com videotrucades. Per a tot això, posa en valor aquestes pràctiques dutes a terme per professionals de Treball Social que, sens dubte, minimitzen el malestar emocional generat per les situacions d’aïllament.

Us deixem l’experiència d’Elisabet Hernández explicada per ella mateixa, en aquest vídeo:

 

 

 

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields