Inaugurem l’exposició “Teixim Memòria”, en col·laboració amb el FABA

La Residència i Centre de Dia Mont Blanc de Manresa acull l’exposició “Teixim Memòria”, una mostra única inaugurada aquest dimecres i que recull obres artístiques sobre teixit creades per persones ateses de les Residències i Centres de Dia Sant Andreu i Mont Blanc.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre el FABA (Festival Artístic del Barri Antic) i Sant Andreu Salut, amb l’objectiu de fomentar l’accés a l’art en les persones grans. Aquests tallers han estat dirigits per l’artista manresana Emma Flores, que ha guiat els participants en l’ús de l’estampació sobre tèxtil. A través d’aquesta tècnica, els participants han pogut expressar la seva vitalitat i creativitat, així com la seva habilitat per connectar-se amb el món mitjançant l’art.

L’exposició se centra en el concepte de teixir com a metàfora d’un procés de creació artístic i col·lectiu. Més enllà de les obres finals, “Teixim Memòria” subratlla la importància del procés creatiu i la interconnexió que s’ha format entre els participants. L’èmfasi en el treball en equip, la connexió intergeneracional i l’exploració de noves formes d’expressió han estat claus en aquesta experiència profundament enriquidora.

Aquesta exposició estarà oberta al públic al vestíbul de la Residència i Centre de Dia Mont Blanc fins al 14 de febrer. Posteriorment, es traslladarà a la Residència i Centre de Dia Sant Andreu, on continuarà disponible durant dos mesos més, oferint una oportunitat única per apreciar l’art en la seva forma més col·lectiva i inclusiva.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields