La Residència i Centre de Dia Sant Sadurní celebra el seu 12è aniversari

A Sant Andreu Salut hem començat el juny amb una celebració: la Residència i Centre de Dia Sant Sadurní de Callús ha fet 12 anys i la primera setmana de juny ha estat plena d’activitats per commemorar l’aniversari.

La celebració va començar el divendres 31 de maig amb un ball espectacle a càrrec del grup ‘La Faràndula‘ i va continuar dilluns, 3 de juny, amb una exhibició de ball flamenc de les noies de l’escola Altrax Dance Studio.

Dimarts va continuar la celebració amb una excursió: al matí, alguns usuaris i les seves famílies van anar fins al santuari de la Mare de Déu de la Salut de Viladordis. I a la tarda, música: nens i nenes de l’Escola Municipal de Música de Callús ens van regalar una gran actuació.

L’endemà vam fer el pastís del 12è aniversari. Com sempre, vam comptar amb l’ajuda del nostre amic pastisser Miquel Vila.

La setmana de celebració es va continuar endolcint dijous, amb una xocolatada que vam fer amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Mig-Món de Súria. I després de berenar, Mossèn Jolis va fer una missa especial.

Divendres, 7 de juny, vam gaudir d’un espectacle de ball i música amb el grup d’animació Man-City. I diumenge vam cloure els actes de celebració amb la visita de la Colla Gegantera de Callús i la imprescindible bufada d’espelmes final. Per molts anys!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields