La Residència Mont Blanc completa la primera fase de les obres d’adequació

Oferir el màxim confort a les persones ateses és essencial per a Sant Andreu Salut, i amb aquest objectiu s’estan portant a terme obres d’adequació a la Residència Mont Blanc de Manresa. Unes actuacions que ja han culminat en la seva primera fase, amb l’adequació de tres habitacions i un despatx.

En concret, s’han reformat tres habitacions compartides (6 llits) amb lavabo i dutxa incorporats. A més, també s’ha dut a terme la reforma del despatx d’infermeria.

Acabada aquesta primera fase, ja s’ha iniciat la segona, en què es faran quatre habitacions dobles més, totes amb bany complet i un total de 8 llits. Aquesta segona fase finalitzarà a principis d’agost i també inclou un despatx per a les gerocultores.

En una tercera fase, prevista per al mes de setembre, es farà una adequació de la sala de convivència, el pas final per poder disposar d’una unitat de convivència totalment reformada i oferir a les persones ateses un espai de màxima comoditat i benestar.

Part de Sant Andreu Salut des de fa un any

La Residència Mont Blanc va passar a formar part dels equipaments de Sant Andreu Salut ara fa un any, quan es va signar la fusió de les dues fundacions. És un centre que disposa de 90 places residencials (60 de les quals en habitacions individuals) i 20 de centre de dia.

Reconeguda amb el model d’excel·lència EFQM

La Residència Mont Blanc va obtenir el passat mes de desembre el segell d’excel·lència EFQM 400+ de Qualitat en Gestió en la darrera renovació validada pel representant a Espanya del segell, Club de Excelencia en Gestión, i l’auditora de qualitat més gran del món, Bureau Veritas.

D’aquesta manera el centre manresà, revalida un model que actualment és en mans d’un nombre molt reduït de residències i, per tant, es posiciona com a capdavantera en els serveis a la gent gran en la implementació del model.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields