La Residència Sant Andreu seguirà oferint 15 places buffer fins a finals de març

Sant Andreu Salut i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han ampliat l’acord pel qual la Residència Sant Andreu de Manresa seguirà oferint les places buffer, destinades a acollir persones procedents d’altres residències afectades per la Covid-19.

Aquesta petició pretén donar continuïtat a l’acord de col·laboració amb el Departament que vam iniciar a l’octubre. Ara, l’activitat d’acollida de persones per ocupar les places buffer s’allargarà, aproximadament, fins a finals de març.

De fet, la Residència Sant Andreu de Manresa ha estat designada pel Departament com un dels centres de referència de la Regió Social de la Catalunya Central, ja que és un equipament recentment remodelat i dotat d’infraestructures mèdiques i de recursos que són indispensables per atendre les persones afectades per la covid-19. La residència, a més, ha estat el centre que més persones amb Covid-19 vingudes d’altres residències ha atès (37 en total).

La Residència Sant Andreu, amb una capacitat de 111 places, continuarà amb 15 places buffer. Es tracta de places que serveixen per donar suport al trasllat urgent de persones que viuen a altres residències per raó de la crisi sanitària, com congestió de residències, dificultats estructurals per fer aïllaments, o d’altres.

Cal ressaltar que les persones ateses amb covid-19 es troben en una zona sectoritzada (la Unitat de convivència 1B), i estan degudament aïllades de la resta de persones que viuen al centre, que es troben en altres unitats de convivència.

Des de la Residència Sant Andreu, a través de l’equip de professionals, les persones ateses i els seus familiars, seguim entomant aquest repte com un exercici de responsabilitat i solidaritat.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields