L’Hospital de Sant Andreu tanca una altra unitat covid-19 i passa a tenir 58 llits en zona d’aïllament

L’Hospital de Sant Andreu segueix reduint el nombre de pacients ingressats per covid-19 i ha tancat, avui divendres, una unitat que estava destinada a pacients amb coronavirus. Es tracta de la Unitat 3A, amb 17 llits. D’aquesta manera, l’Hospital va retornant progressivament a l’activitat ordinària.

Amb el tancament de la Unitat 3A, l’Hospital de Sant Andreu passa de tenir 75 llits per acollir pacients amb covid-19 a 58, que estan repartits en tres unitats d’aïllament. Es tracta de la unitat 4, amb 14 llits; la unitat 3B, amb capacitat per a 13 persones, i la unitat 6, amb 31 llits.

En el tancament de la unitat hi ha intervingut, com és habitual, l’equip de neteja del centre, que ha treballat intensament des d’ahir a la tarda fins avui a la matinada, perquè aquest espai de l’hospital esdevingués zona lliure de coronavirus.

Pacients fràgils

L’Hospital de Sant Andreu és un centre d’atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l’hospital d’aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d’allà. Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d’edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields