Sant Andreu Salut engega una campanya que anima els ciutadans a enviar suport als seus professionals

Arran de les diverses mostres de suport i estima que estan rebent els i les professionals de Sant Andreu Salut, en aquests moments de dificultats i d’incertesa, la Fundació ha impulsat una campanya de solidaritat i suport cap a l’equip, batejada amb el hashtag #GràciesPerSerHi.
 
Ara mateix i més que mai és d’una gran ajuda per a l’equip rebre paraules, escrits, fotografies o vídeos de ciutadans anònims, amics i familiars animant-los. Alguns dels missatges que hem rebut fins ara provenen de nens i nenes que, seguint l’estela del moviment nascut a Itàlia (Tutto andrà bene), ens envien el “Tot anirà bé”, acompanyat d’un esperançador arc de Sant Martí.
 
Sant Andreu Salut demana als ciutadans que comparteixin el seu suport als i les professionals publicant una imatge o vídeo vostre a les xarxes socials, etiquetant Sant Andreu Salut Facebook (@santandreusalut), Instagram (standreusalut) o Twitter (StAndreuSalut) i posant el hashtag #GràciesPerSerhHi. També podeu enviar la imatge, vídeo o text al correu electrònic fundacio@santandreusalut.cat per tal que ho publiquem.
Per als professionals sanitaris, un petit gest vostre, pot ser immens.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields