Sant Andreu Salut aposta per la innovació amb la instal·lació de dutxes intel·ligents i més sostenibles

A Sant Andreu Salut estem sempre innovant amb l’objectiu d’oferir una millor atenció, i amb aquest objectiu hem instal·lat un nou model de dutxes tant a la Unitat de Subaguts de l’Hospital Sant Andreu com a la Residència i Centre de Dia Sant Andreu.

Desenvolupada per l’empresa Showeeshower, aquestes dutxes ‘intel·ligents’ ofereixen una solució integral que mulla, ensabona i asseca de manera personalitzada la persona atesa, amb avantatges assistencials i de sostenibilitat. I per tal de treure el màxim profit d’aquest nou element d’higiene, els professionals de la Unitat de Subaguts de l’Hospital de Sant Andreu i els de la Residència Sant Andreu han participat en una sessió formativa en referència al seu ús i maneig.

Els principals beneficis d’aquesta dutxa són:

  • Més autonomia i intimitat: aquesta dutxa proporciona a les persones ateses una major independència i intimitat en una de les activitats bàsiques de la vida diària, com és la higiene personal.
  • Reducció del temps d’assistència dels professionals: estalvia temps en la tasca d’higienitzar les persones ateses, alliberant-los per altres tasques essencials.
  • Estalvi d’aigua: Amb una reducció de més del 50% en el consum d’aigua en comparació amb les dutxes tradicionals, aquesta tecnologia contribueix a la sostenibilitat ambiental, un dels valors de Sant Andreu Salut.
  • Optimització dels processos d’higiene: la dutxa Showee millora l’eficàcia dels processos d’higiene, garantint una neteja completa i efectiva.
  • Reducció i optimització del consum de sabó i tovalloles: Aquest sistema disminueix la quantitat de sabó i tovalloles necessàries per a cada dutxa, reduint els costos i minimitzant els residus.

D’altra banda, hem presentat aquest projecte als premis ACRA, destacant la seva innovació i el compromís amb la millora de l’atenció i la sostenibilitat. Aquesta iniciativa demostra el continu esforç de Sant Andreu Salut per oferir serveis de salut de primera qualitat i promoure la innovació en el sector de la salut.

VÍDEO DE LES NOVES DUTXES

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields