Sant Andreu Salut celebra la trobada de treballadors amb 300 persones, després de 3 anys de restriccions per COVID

Les treballadores i treballadors de Sant Andreu Salut van celebrar la seva trobada després d’haver-la posposat durant tres anys consecutius a causa de les restriccions per la pandèmia de la COVID-19.

Més de 300 persones es van reunir a Món Sant Benet per celebrar una trobada d’estiu molt esperada amb un sopar a peu dret. També es van projectar dos vídeos, un de presentació de l’entitat i l’altre de testimonis, en el que un representant treballador de cada Centre explicava què suposava per a ell treballar a SAS. 

El director de Sant Andreu Salut, Manel Valls, va fer un repàs del conjunt de serveis i equipaments per posar en valor el creixement de l’entitat en els últims anys. Valls compartia emocionat aquestes paraules amb tot l’equip humà: “sense el vostre compromís i la vostra vocació no seria possible realitzar el propòsit de Sant Andreu Salut: cuidar la vida quan es torna delicada”. L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, va cloure els parlaments com a president del patronat.

La jornada va transcórrer entre converses i compartint una estona agradable entre els treballadors i treballadores. Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields