Sant Andreu Salut col·labora amb Càritas en el curs de formació FITA

Sant Andreu Salut ha estat una de les entitats que ha col·laborat amb Càritas en el seu curs Fita, de cures de les persones i de la llar. Un projecte de formació i inserció laboral. Per part de la Fundació Sant Andreu Salut, la formació ha estat a càrrec de Loli Aragonés, coordinadora de neteja de l’Hospital de Sant Andreu (HSA), i d’Alba Sánchez, treballadora del servei de neteja.

En aquest curs s’hi han format 8 dones i 4 homes, que passen a la borsa de treball de Càritas, que en gestiona la inserció laboral buscant particulars i empreses. Divendres es va fer l’entrega de diplomes d’aquest curs de 154 hores de formació i basat en el Certificat professional de Treball domèstic.

Inclou un mòdul de neteja domèstica, un mòdul de cuina domèstica, un mòdul de bugaderia i un mòdul d’atenció bàsica a les persones, una tasca molt demanada. També s’ha realitzat un mòdul de prevenció de riscos laborals, medi ambient, dret laboral, igualtat de gènere i noves tecnologies.

El curs ha combinat sessions teòriques i pràctiques per tal de donar un coneixement ampli així com dotar d’eines i recursos als futurs professionals. S’han fet classes de cuina i neteja pràctica així com dinàmiques de comunicació i simulacions que serveixen per posar-se en situació del que es trobaran a la pràctica.

L’any 2020 el curs va comptar amb 10 participants, 8 dels quals han aconseguit feina després de la formació ja sigui en domicilis particulars o en empreses.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields