Notícies26 d'octubre de 2021

Sant Andreu Salut signa un conveni de col·laboració amb “la Caixa”

La Fundació Sant Andreu Salut ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb la Fundació “la Caixa” i CaixaBank. L’acord que té per objectiu afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que du a terme la Fundació Sant Andreu.

15.000 euros per a la Residència Mont Blanc

Concretament, Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank aporta a la Fundació Sant Andreu Salut l’import de 15.000 euros. Aquests diners aniran destinats íntegrament a finalitzar el projecte de millora de la unitat de convivència de la Residència Mont Blanc de Manresa. Les obres de remodelació han tingut un cost de més de 450.000 euros i han permès remodelar aquesta unitat de convivència en la seva totalitat.

Recordem que des del juny de l’any 2020, i fruit de l’acord de fusió, la Residència Mont Blanc forma part de la Fundació Sant Andreu Salut. La integració d’aquesta residència a la fundació s’està realitzant de manera lenta i respectant tots els projectes previstos. Un d’aquests projectes era la continuació de la transformació del model assistencial a unitats de convivència. Aquest projecte s’ha executat i ampliat, ara sota el paraigua de Sant Andreu Salut i gràcies a l’aportació de Fundació “la Caixa”.

Remodelació de la primera planta

L’actuació ha consistit en la remodelació de l’espai a la primera planta de la residència que ha afectat 7 habitacions dobles. També ha afectat el control d’infermeria i la creació d’un espai comunitari de la unitat. Així mateix s’ha instal·lat aire condicionat en totes les habitacions i als espais comuns, s’ha modificat el sistema de timbres d’avís a infermeria, i s’ha millorat l’aïllament de l’estructura de fusta i acer del sostre.

A la signatura del conveni, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Residència Mont Blanc, hi han participat, Jaume Masana, Director Territorial de Catalunya de CaixaBank, i Manel Valls, Director General de la Fundació Sant Andreu Salut.