Sant Andreu Salut signa un conveni de col·laboració amb “la Caixa”

La Fundació Sant Andreu Salut ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb la Fundació “la Caixa” i CaixaBank. L’acord que té per objectiu afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que du a terme la Fundació Sant Andreu.

15.000 euros per a la Residència Mont Blanc

Concretament, Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank aporta a la Fundació Sant Andreu Salut l’import de 15.000 euros. Aquests diners aniran destinats íntegrament a finalitzar el projecte de millora de la unitat de convivència de la Residència Mont Blanc de Manresa. Les obres de remodelació han tingut un cost de més de 450.000 euros i han permès remodelar aquesta unitat de convivència en la seva totalitat.

Recordem que des del juny de l’any 2020, i fruit de l’acord de fusió, la Residència Mont Blanc forma part de la Fundació Sant Andreu Salut. La integració d’aquesta residència a la fundació s’està realitzant de manera lenta i respectant tots els projectes previstos. Un d’aquests projectes era la continuació de la transformació del model assistencial a unitats de convivència. Aquest projecte s’ha executat i ampliat, ara sota el paraigua de Sant Andreu Salut i gràcies a l’aportació de Fundació “la Caixa”.

Remodelació de la primera planta

L’actuació ha consistit en la remodelació de l’espai a la primera planta de la residència que ha afectat 7 habitacions dobles. També ha afectat el control d’infermeria i la creació d’un espai comunitari de la unitat. Així mateix s’ha instal·lat aire condicionat en totes les habitacions i als espais comuns, s’ha modificat el sistema de timbres d’avís a infermeria, i s’ha millorat l’aïllament de l’estructura de fusta i acer del sostre.

A la signatura del conveni, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Residència Mont Blanc, hi han participat, Jaume Masana, Director Territorial de Catalunya de CaixaBank, i Manel Valls, Director General de la Fundació Sant Andreu Salut.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields