Més de 160 treballadors de Sant Andreu Salut participen a la Trobada d’Estiu

Més de 160 treballadors de Sant Andreu Salut (SAS) van participar aquest dijous a la tarda a la Trobada d’Estiu que organitza la fundació anualment a Manresa.

La jornada va arrencar a les 7 de la tarda amb tres interessants tallers de temàtica gastronòmica: ‘Snacks saludables’ que proposava alternatives als snacks comercials més comuns, que contenen unes elevades quantitats de sucres, farines i greixos; també es va oferir el taller de ‘Tast de formatges i cava‘; i el taller de ‘Tast de cerveses‘. Aquestes activitats, que van tenir un gran nombre d’assistents, van oferir-se en dues sessions: la primer a partir de les 7 de la tarda i la segona, a les 8.

Un cop finalitzats els tallers, els treballadors de Sant Andreu Salut van ocupar les cadires de la Sala Gòtica per escoltar les paraules del director general, Manel Valls. Amb un discurs distès i que, en ocasions va arrencar somriures entre el públic, Valls va fer balanç de la feina feta el darrer any i va traçar les línies que la fundació té marcades per seguir en el futur. El director general va recordar que “aquest últim any hem fet més feina que mai. L’hospital ha fet una tasca molt rellevant i la residència segueix fent passos endavant per millorar, cada cop més, el model assistencial”. Paral·lelament, Valls va recordar que l’equip humà de Sant Andreu Salut el formen 400 persones, a les quals, l’entitat ha treballat per millorar les condicions (salarials, horaris i en reforços) tant com ha pogut. El director general va posar en valor les importants obres realitzades el darrer any a la fundació, el canvi de marca (“ja ningú se’n recorda de l’antiga”) i va anunciar que la fundació segueix treballant per poder adquirir un solar que es convertirà en aparcament per a treballadors, l’operació actualment està encallada per què “els límits de les propietats no estan clars, però està tot a punt per signar”.

Després del discurs, Valls va convidar els treballadors a sortir a la plaça de l’Hospital a  seguir la festa, menjant les deliciosos propostes de les food trucks que hi havia instal·lades i a gaudir de la música i la companyia.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields