Visita institucional als flamants Habitatges amb Serveis de Manresa

Els nous Habitatges amb Serveis de Manresa, que van obrir les portes al públic fa un mes, han rebut avui la visita institucional del secretari general de Drets Socials de la Generalitat, Oriol Amorós; de la regidora de Presidència i Drets socials a l’Ajuntament de Manresa, Mariona Homs; de la directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Marta Massagué; de la directora general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat, Marta Segura; i de la coordinadora territorial a la Catalunya Central, Pepi Ramírez.

Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut, i Dolors Fitó, directora de l’àmbit d’atenció a les persones grans, han estat els encarregats d’acompanyar aquest visita institucional, que serveix per posar en relleu la importància de proporcionar un espai de vida digne i de qualitat a les persones grans amb autonomia.

La visita d’avui als Habitatges amb Serveis de Manresa subratlla l’excel·lència i la innovació en l’atenció a les persones grans per part de la nostra Fundació. Aquests habitatges ofereixen un espai de vida adaptat, còmode i segur, garantint la independència dels seus residents mentre tenen accés a serveis personalitzats i suport continu. Un model d’atenció que reafirma el nostre compromís amb el benestar i la dignitat de les persones que atenem.

14 Habitatges pensats per garantir la qualitat de vida

Els Habitatges amb Serveis de Manresa, situats en un punt privilegiat de la ciutat i de fàcil accés, representen una fita en l’atenció integral a les persones grans. Aquests 14 allotjaments estan dissenyats per oferir la màxima comoditat i autonomia als seus usuaris, amb espais amplis, lluminosos i totalment adaptats a les necessitats de cadascun.

A més, el model de serveis inclou activitats de lleure i socialització, i serveis de suport diari, promocionant així un estil de vida actiu i saludable. La proximitat amb els serveis comunitaris i sanitaris de la Fundació Sant Andreu Salut garanteix una atenció integral i coordinada, fent d’aquests habitatges una opció ideal per viure amb dignitat, confort i el millor suport possible.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields