La direcció de Sant Andreu Salut encoratja el seu equip a afrontar la situació “excepcional” que ja està vivint

La direcció de la Fundació Sant Andreu Salut (SAS) de Manresa s’ha adreçat a la totalitat del seu equip humà, format per més de 400 persones, aquest dissabte, en un comunicat que ha fet arribar a través de correu electrònic, per encoratjar la plantilla a afrontar de la millor manera possible la situació “inèdita” i “d’extrema dificultat” que la fundació viu; i per lloar l’actitud i el compromís que el conjunt de l’equip està demostrant en aquests moments de dificultats.

La Fundació, que fa setmanes que es prepara per aquest moment, ha aïllat i equipat una zona de l’hospital, ha format intensament els professionals que hi treballaran i l’ha dotat de tots els recursos necessaris per fer front a l’arribada de pacients amb Covid-19. En paral·lel, Sant Andreu Salut ha estat rigorós prenent les mesures necessàries (i actualitzant-les permanentment) per protegir les persones ateses, els familiars i els professionals de tots els seus centres.

En el comunicat que envia personalment Manel Valls, director general de la Fundació Sant Andreu Salut, anticipa que els dies que vindran “seran encara més difícils que els actuals” i alerta que “tots els nostres equipaments i serveis, i totes les persones que en formem part, serem posats a prova”.

 Després d’aquest missatge d’alerta, Valls encoratja l’equip recordant la ingent tasca que han dut a terme les darreres setmanes: “la intensitat i dedicació, que veig cada dia, de tothom qui es al “Grup Operatiu Covid-19” és més que lloable. Són els que prenen les decisions sobre el terreny, planifiquen i decideixen tota l’operativa”. El director de Sant Andreu Salut, no estalviat paraules d’agraïment i cap a les directores dels diferents equipaments de la dependència i de l’àmbit social, de les quals valora “la intensitat i la feinada que han fet”; i no s’oblida de reconèixer la tasca i compromís del conjunt de l’equip: “veig cada dia la vostra actitud, el vostre continuat compromís i la vostra extraordinària professionalitat”.

En la part final del comunicat i després d’assegurar que “tots els recursos de la Fundació són a total disposició per fer front a aquesta situació excepcional”, Manel Valls envia un últim missatge d’optimisme a l’equip: “estic convençut que, amb la suma de tots nosaltres i junts tot el territori, ens en sortirem segur. Sempre hem sigut part de la solució i mai del problema”.

 

El comunicat íntegre, aquí

“Benvolgudes i benvolguts,
Crec que tothom sap que s’acosten uns dies encara mes difícils que els actuals. Dies on el sistema de salut i el de serveis socials i, entre ells, tots els nostres equipaments i serveis i, amb ells, tots i totes les que en formem part, serem posats a prova.

Amb aquestes ratlles vull dir-vos que els afrontem amb tanta feina feta com ha estat possible. La intensitat i dedicació, que veig cada dia, de tothom qui es al “Grup Operatiu Covid-19” es mes que lloable, son els que prenen les decisions sobre el terreny i planifiquen i decideixen tota l’operativa. No crec que es pugui fer mes que el que han fet.
Veig també la intensitat i la feinada que han fet les Directores dels diferents equipaments de la dependència i de l’àmbit social.
I també veig cada dia la vostra actitud, la de totes i tots vosaltres, el vostre continuat compromís i la vostra extraordinària professionalitat.
Us asseguro que tots els recursos de la nostra Fundació “Sant Andreu Salut” son a total disposició per fer front a aquesta situació excepcional.
Arreu de la nostra Fundacio s’ha fet aquesta aquesta feina i hi ha aquesta actitud. A tot arreu, a l’Hospital, a les residencies, al SAD i al Menjador Social. Sempre hem estat a l’alçada, sempre hem sigut part de la solució i mai del problema. Ara ho repetirem una vegada mes.
Estic convençut que amb la suma de tots nosaltres i junts tot el territori, ens en sortirem segur”.

Manel Valls

Director General de Sant Andreu Salut

 

 

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt
Search

Descarregar la memòria

Omple el formulari i t’enviarem la memòria de Sant Andreu Salut

"(Obligatori)" indicates required fields